APK en APK Reminder

APK keuring van alle automerken

Bent u op zoek naar een modern en vakkundig autobedrijf voor een APK autokeuring? Autobedrijf de Groot staat voor u klaar.

Met goed opgeleide vakmensen, hoogwaardige meet-, test- en afstelapparatuur voeren wij snel en efficiënt alle APK werkzaamheden uit. U bent uw auto nooit langer kwijt dan het nodig is.

De Algemene Periodieke Keuring, kortweg APK, is een belangrijke keuring. Tijdens deze keuring beoordeelt de keurmeester uw auto op drie aspecten: verkeersveiligheid, milieu en registratie. Uw auto wordt op een groot aantal punten gekeurd.

Keuren tot 2 maanden vooraf

U kunt uw voertuig tot 2 maanden voor de eerstvolgende APK-vervaldatum laten keuren. De oude vervaldatum wordt dan, afhankelijk van de geldende keuringsfrequentie, met 1 of 2 jaren verlengd. Laat u uw voertuig meer dan 2 maanden voor APK-vervaldatum keuren, dan krijgt uw voertuig een nieuwe APK-vervaldatum.

Ouder dan 30 jaar

Als uw auto (geen taxi of bus) ouder is dan 30 jaar, maar van na 1 januari 1960 hoeft deze nog maar eens per 2 jaar gekeurd te worden. Dit geldt alleen als de auto in 2008 gekeurd is. Auto’s van voor 1960 zijn vrijgesteld van APK-plicht.

APK Reminder

Nooit meer vergeten wanneer uw auto zijn jaarlijkse APK keuring moet ondergaan? Speciaal voor u hebben wij de APK Reminder, het werkt als volgt:

Klik op de APK Reminder en vul vervolgens het kenteken van uw auto in, samen met uw e-mailadres. Zodra de APK keuring van uw auto zijn einde nadert, ontvangt u van ons tijdig een e-mailbericht ter herinnering.