Spuiterij

Autobedrijf de Groot heeft een eigen spuiterij.

Eigen spuiterij

Binnen de muren van ons bedrijf vindt u een volledig uitgeruste spuiterij. Autobedrijf de Groot beschikt over een goed geschoolde en zeer ervaren spuiter. Hij spuit met veel plezier elk merk en ieder type auto. Nadat alle onderdelen voorbewerkt zijn, kan de spuiter aan het werk. Deze onderdelen kunnen losse delen zijn, zoals een deur of een bumper, maar ook reeds gemonteerde onderdelen zoals het motorcompartiment of een deurstijl.

Wij beschikken over een Spectrophotemeter, een moeilijke naam voor een geweldig instrument dat elke kleur tint op welke auto dan ook moeiteloos kan vaststellen, simpel door het apparaat even boven de lak te houden. Na enkele seconden wordt vastgesteld welk kleurnummer gebruikt moet worden. Hoe het vroeger voor kwam dat een gespoten deel nét uit de kleur was komt dit nu zelden tot nooit meer voor.

Het gebruik van topkwaliteit lakken is voor ons de normaalste zaak. Dit zijn milieuvriendelijke water gedragen lakken met een goede weerstand tegen steenslag, chemische en weersinvloeden. De spuitnevels van het spuiten wordt middels een afzuiginstallatie weggezogen en gefilterd. Ook het milieu verdient bij ons de juiste aandacht.

Industriespuitwerk

Bij Autobedrijf de Groot denken we graag buiten de kaders. Daarom is het mogelijk om bij ons diverse producten te laten spuiten. Zo hebben we in het verleden verschillende klanten blij mogen maken met het spuiten van verwarmingen, keukendeurtjes, kasten en andere diverse producten.