Vandaag geopend 08:00 - 18:00

Vandaag geopend 08:00 - 18:00

Familiebedrijf

Ons bedrijf is een voorbeeld van de opvolging van vader op zoon en is een echt familiebedrijf. In het jaar 1929, de ‘barre winter’ bouwde Bastiaan de Groot een pand aan de Botersloot. Jan de Groot, zijn zoon, is hier begonnen als rijwielhersteller. Enige tijd later begint Jan een taxibedrijf dat later overgegaan is naar zijn zoon Bas. Bas de Groot begon al met de handel in auto’s toen hij nog op school zat en geen rijbewijs had, dat was in de jaren vijftig. In 1956 zijn we BOVAG lid geworden en is De Groot occasions gaan verkopen met BOVAG garantie. Het bedrijf groeide en werd een aantal keren verbouwd en uitgebreid. Zo beschikken we nu over een eigen plaatwerkerij en spuiterij, uitgerust met de modernste apparatuur. Henny de Groot geeft inmiddels al ruim 25 jaar leiding aan het bedrijf en wordt daarbij bijgestaan door een team van vakkundige monteurs.

1930

1930

1950

1954

1957

1960

2003

2012

2014

2019

Werkplaats en APK

Onze occasions worden op en top klaar gemaakt in onze werkplaats. Onze werkplaats beschikt over al het benodigde gereedschap en moderne uitleesapparatuur. Met 85 jaar ervaring staan we nooit voor verassingen en is geen deuk, storing of probleem ons te gek.

Schadeherstel

Veel autobezitters zijn in de veronderstelling dat ze bij schade aan hun bolide verplicht zijn om bij het door de verzekering uitgekozen schadebedrijf voor reparatie aan te kloppen. Een ieder is echter baas over eigen auto en dat betekent dat je altijd bij de Groot terecht kunt, ongeacht bij welke verzekeraar je auto verzekerd is! Wij beschikken over een eigen plaatwerkerij en spuiterij. Wij zijn gespecialiseerd in de low-budget reparaties. Dit zijn alternatieve herstel mogelijkheden die toegepast kunnen worden op kleine schades. Voor meer informatie kunt u hieronder klikken op de tegel schadeherstel.

Scherpe prijzen

Wij beschikken over een eigen werkplaats, plaatwerkerij en spuiterij. Daarom hoeven we vrijwel nooit diensten uit te besteden. Op deze manier kunnen we onze tarieven scherp houden. Prijzen bij een gemiddelde dealer vallen vaak hoger uit door een duurder uurtarief en bijkomende verplichtingen. U kunt kiezen, dezelfde kwaliteit tegen een scherpere prijs en een persoonlijkere benadering? De Groot staat voor u klaar!

Afspraak maken?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

Schadeherstel

Meer informatie

Openingstijden